Boekhoudingen

Accountantspraktijk Houwaart B.V. verzorgt al 35 jaar boekhoudingen op een gestandaardiseerde werkwijze, waardoor voor de praktijk tijdsbesparing en voor de cliënt kostenbesparing kan worden gerealiseerd.

Door onze prijsstelling is het voor veel ondernemers nog steeds een werkbare optie om de boekhouding uit te besteden. Ieder zijn vak, toch?

Door de boekhouding uit te besteden kan een ondernemer zich op de kerntaken richten. Lokale ondernemers leveren de administratieve bescheiden aan bij onze praktijk. Dit kan zijn in verschillende verwerkingsstadia; vanaf een ordner met facturen en afschriften tot en met een complete online boekhouding. Afhankelijk van de opdracht boeken we de administratie in ons geavanceerde boekhoudsysteem of controleren we de online geboekte administratie.

Ieder kwartaal resulteert dit in een kwartaalrapportage met een actiepuntenlijst voor de opdrachtgever en een elektronische aangifte omzetbelasting. Op basis van de op deze wijze verwerkte boekhouding kan efficiënt en met behulp van hetzelfde gespecialiseerde automatiseringssysteem, de jaarrekening en de aangifte winstbelasting (IB of VPB) worden samengesteld.

De voortschrijdende digitalisering zorgt ervoor dat u als klant eenvoudig voorwerk kunt doen om het proces te versoepelen en zo tevens kosten te besparen. Denk hierbij aan het uploaden van uw facturen die geboekt moeten worden, direct zodra u deze ontvangt. Daarbij werken wij aan een online portal op de website waarin u uw jaarrekeningen, aangiften en correspondentie met ons kantoor overzichtelijk bij elkaar terug kunt vinden.

Wij kunnen u verder helpen

 

Mariska de Ruiter

Simon van Rijn

Meer weten?

Wij helpen u graag! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.